سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 155713
    تاریخ انتشار: 17/مهر/1398 - 11:18
    آیت الله رئیسی:

    فسادهای نظام اداری محصول غفلت و بی‌توجهی است/ فساد کم هم نباید تحمل شود تا به یک فساد بزرگ تبدیل نشود

    رئیس قوه قضائیه گفت: در روایات بزرگترین گناه، کوچک شمردن گناه است و لذا فساد کم هم نباید تحمل شود تا به یک مسئله بزرگ تبدیل شود.

    فسادهای نظام اداری محصول غفلت و بی‌توجهی است/ فساد کم هم نباید تحمل شود تا به یک فساد بزرگ تبدیل نشود

    آیین نکوداشت سی و هشتمین سالروز تاسیس سازمان بازرسی کل کشور با حضور آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه برگزار شد.

    آیت الله رئیسی در این مراسم با بیان اینکه بسیاری از فسادها و کجی‌هایی که در نظام اداری صورت می‌گیرد محصول یک اقدام یک شبه و یک روزه نیست، بلکه محصول یک غفلت، بی توجهی و چشم بستن بر فساد و خلاف است، گفت: این موضوع یک مدتی است به مسئله‌ای تبدیل شده که امروز برای مردم، مسئولین و همه غیرقابل تحمل است.

    وی با تاکید بر اینکه باید احساس مسئولیت نسبت به مسئله داشت، تصریح کرد: در روایات بزرگترین گناه، کوچک شمردن گناه است و لذا فساد کم هم نباید تحمل شود تا به یک مسئله بزرگ تبدیل گردد.

    آیت الله رئیسی ادامه داد: برخی ارقام گاهی از رسانه‌ها پخش می‌شود که اگر رقم پایینی باشد می‌گویند کم است! چون یک رقم بالاتری به او گفته شده است در حالی که رقمِ کم هم مشکل است و از همین رقم پایین شروع می‌شود تا به ارقام بالا می‌رسد.

    رئیس قوه قضاییه خطاب به مدیران و کارکنان سازمان بازرسی کل کشور، تصریح کرد: نظارت جز لاینفک حکمرانی خوب است و یکی از اجزای مهم در حکمرانی خوب مسئله نظارت و بازرسی علی الدوام است.

    رئیس قوه قضاییه خطاب به مدیران و کارکنان سازمان بازرسی کل کشور، تصریح کرد: نظارت جزء لاینفک حکمرانی خوب است و یکی از اجزای مهم در حکمرانی خوب مسئله نظارت و بازرسی علی الدوام است.

    آیت الله رئیسی افزود: در این حرکت، نهادهایی مثل دیوان محاسبات زیرنظر مجلس، سازمان بازرسی کل کشور زیر نظر قوه قضاییه و وزارت اطلاعات و سازمان برنامه زیر نظر دولت و همچنین سازمان حسابرسی و دستگاه‌های مراقب هستند؛ که در آن‌ها نظارت به عنوان وظیفه اصلی تعریف شده است.

    وی افزود: ممکن است در جامعه سئوال شود که این مواردِ فساد یا تخلف چگونه در این مدت شکل گرفته است؟ اگر به هر دلیلی دستگاه‌های درون سازمانی به وظیفه خود عمل نکردند و غفلت داشتند، سازمان‌های برون دستگاهی و دستگاه‌هایی که در آنجا نظارت نهادینه شده چطور؟ پس نگاه و سئوال مردم سئوال درستی است.

    رئیس قوه قضاییه بیان داشت: باید علاوه بر نهادها و دستگاه‌های درون سازمانی، بیرون سازمان هم نهادها و دستگاه‌هایی که قانون برای اجرای عدالت پیش‌بینی کرده، فعال در این عرصه عمل کنند.

    وی در بخشی از اظهاراتش تصریح کرد: کسی که سرمایه گذاری می‌کند اگر به هر دلیلی در نظام اداری دچار مشکل شد بایستی به سازمان بازرسی مراجعه کند و این سازمان بایستی کار را دنبال کنند و ببیند گیر کجاست.

    آیت الله رئیسی ادامه داد: کارافرین و سرمایه گذار باید ببیند کارش سریع انجام می‌شود.

    رئیس قوه قضاییه افزود: رهبر انقلاب در سخنرانی اخیرشان فرمودند هفت خان یا هفتاد خان. این خان‌هایی که بعضی از سرمایه گذاران را دچار تردید می‌کند و می‌گویند چرا سرمایه مان را اینجا بگذاریم.

    وی گفت: باید تمام بخش‌ها ترتیبی اتخاذ کند که کار سرمایه گذار تسهیل شود. تسهیل سرمایه گذاری در گرو این است که بازرسی کل کشور اگر سرمایه گذار و کارافرینی به هر دلیل دچار خان بی جهت  شد این موضوع پیگیری شود و گیرهای بیجا در دستگاه‌های اداری برداشته شود تا زود کارخانه برپا و تولید رونق بگیرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما